Det har varit en händelserik helg!
Tidigt fredag morgon gick jag upp, klädde på mig själv och barnen, åt frukost och sedan tog vi bilen och hämtade upp pappan som varit i Finland.  
 
Vi styrde bilen mot Kolmården där vi skulle möta upp vänner och deras dotter. Vi kom fram runt 10 och hämtade ut biljetterna. Sedan gick vi in mot parken och tjejerna var fulla av förväntan. Vi började med att titta på djuren och gick sedan till Bamses värld och där åkte vi alla attraktioner och det kramades med Bamse :) 
 
Efter en hel dag i parken gick vi till hotellet och installerade oss. Vi åt middag , sen badade tjejerna med sina pappor. Kan ju säga att Vera somnade så fort huvudet nådde kudden :)
 
Vi hade två dagar på Kolmården och vi kom hem lördag kväll. Två trötta barn och två trötta föräldrar. Men tidigt söndag morgon var det dags för kryssning. S skulle till Finland så jag, barnen och en vän till mig följde med på båten. Vi klev av i mariehamn och åkte till baka till stan.
 
Så en helg med massor av kul! Jag var dock helt slut efter helgen så idag har vi inte lämnat hemmet alls, knappt lämnat sängen faktiskt ;)